Kat de Goede Hoop

Verrassingszakjes te koop

De herfst heeft vrij spel, de dagen worden sneller donker en zoals dat elk jaar gaat, wordt het kouder en kouder. Mensen doen ondertussen een trui méér aan, zetten de verwarming wat hoger en nestelen zich in de zetel met iets lekkers. Helaas geldt dat niet voor onze vele zwerfpoezen...

 

Bent u niet direct iemand van de grote actie, maar wil u wel een bijdrage leveren om het harde buitenbestaan voor hen wat comfortabeler te maken, dan is er goed nieuws, want...de verrassingszakjes van Kat de Goede Hoop komen er aan! Boordevol heerlijke chocoladespecialiteiten en als kers op de taart een ivoorkleurig zeep-poesje, alles bij elkaar voor 10e!

 

Vanaf vrijdag 7 november te koop bij dierenarts Lieselot Czvek

(0479/03.87.84) in Kluisbergen, en vanaf zaterdag 8 november in koffie-chocolade-en boekencafé 'Huize Colette', Belfortstraat 6 (Gent) of stuur een mailtje naar .

 

Onthaast uzelf bij een dampend kopje koffie of chocolademelk en neem meteen iets lekkers mee naar huis, want met de opbrengst hiervan, kunnen weer een heleboel zwervers van de straat gehaald worden!