Kat de Goede Hoop

Miepie

Hoe schuchter ook, vroeg of laat komt de ware Jacob op hun pad. En dat geldt ook voor onze introverte Miepie, die binnenkort naar haar ware...Jacoba  vertrekt!

Lees meer...

Milou

Milou vertrekt binnenkort naar een warm en rustig gezin. Vooral de dochter blijkt een ware 'kattenfluisteraar' te zijn : schuchtere Milou kwam haar immers op voorzichtige kousenvoetjes al snel kopjes geven, en liet zich zelfs aaien!Milou

Lees meer...

Suus

Suusje gaat samenwonen met een jong-gepensioneerde mevrouw - een op maat gesneden, rustige en veilige gezinssituatie voor deze gevoelige meid, die veel te lang buiten haar plan heeft moeten trekken

Lees meer...

Bambi

Binnenkort verhuist Bambi naar een éénpersoonshuishouden, warm en veilig op een appartement - precies gepast voor deze rustige en gevoelige knuffelpoes!"

Lees meer...

Tipi

Binnenkort vertrekt Tipi naar haar nieuwe stek, en dat geldt trouwens ook voor haar baasjes die gaan samenwonen en beide 'ouderlijke' poezen liever thuis laten. Tipi is één van onze (typische ????) opvangertjes met een 'handleiding', maar dat is een uitdaging die deze lieve mensen met plezier aangaan. Komt helemaal goed met deze kleine meid, met dito hartje!

Lees meer...

Selma en Salsa

Mama Selma en haar vrolijke dochter Salsa, zijn vanavond besproken door een kroostrijk gezin. Na het schielijk overlijden van hun al wat oudere poesje, kunnen ze haast niet wachten om dit lieve duo te verwelkomen. Nog eventjes langs de dierenarts passeren voor alle noodzakelijke behandelingen en hun nieuwe en veilige leven kan beginnen!"

Lees meer...

Minoes

Minoes is vanavond vertrokken naar lieve en rustige mensen, die een jaar geleden ook al een poesje van 11 jaar oud adopteerden. Goddank dat er mensen bestaan die ook de al wat oudere poezen een tweede leven willen geven!

Lees meer...

Ziggy

Na haar kroost van vijf stuks (allemaal besproken), is het nu ook de beurt aan Ziggy. Ze verhuist binnenkort naar veilige omgeving en gaat samenwonen met rustige mensen, die geregeld thuis zijn, zodat ze volop van elkaars gezelschap kunnen genieten

Lees meer...

Victoria

De meeste poezen (zeker volwassenen) in onze opvang hebben één of ander trauma opgelopen. Ze zijn bang van mensen en hebben een intensieve gewenningsperiode nodig, alvorens ze sociaal genoeg zijn om geplaatst te kunnen worden. Veronica is in die zin een uitzondering, dat ze zich vrij snel aanpaste aan haar nieuwe omgeving en sinds een paar dagen zelfs al volop lag te 'luchtfietsen' in haar nestje. En alsof dat nog niet voldoende goed nieuws is : vandaag mocht ze vertrekken naar een alleenstaande jonge dame, die in het onderwijs staat en bijgevolg de komende weken in alle rust, samen met haar kan doorbrengen!

Lees meer...

Maupie

Wie herinnert zich Liefie nog : een zwartwit kattinnetje dat buiten werd geboren, en door de plaatselijke voederzetters te tam werd bevonden om na behandeling terug buiten gezet te worden. Dus kwam ze ter socialisatie in de deskundige handen van opvangmoeder Els terecht, waarna ze afgelopen april geadopteerd werd door een zeer begripvol gezin ... dat vandaag het besluit nam om ook 'soortgelijke' (zowel qua buitenkant, als qua binnenkant) Maupie te adopteren. Eén ding staat als een paal boven water : dit zijn twee supergelukzakkenMaupie

Lees meer...

Bo en Belle

Broer en zus B&B werden vandaag gereserveerd door een lieve mevrouw die recent haar eigen katje moest laten inslapen. Eéntje vond ze maar geentje, dus (hopelijk) is op deze manier levenslange compagnie (van elkaar) verzekerd!

Lees meer...