Kat de Goede Hoop

Nestor

Nestor is nu ruim een week in de opvang. Omdat absoluut niet zeker was of hij het zou halen, is even gewacht om hem voor te stellen.

Hij werd als een vodje van anderhalve kilo (en hij is vrij groot!) uit de tuin van de melder weggehaald, waar hij al een paar dagen op de koude en natte grond lag te zieltogen. Melder dacht dat hij vanzelf wel weer weg zou gaan, zoals hij tenslotte ook vanzelf gekomen was. Daartoe was Nestor echter niet meer in staat. Meer dood dan levend wordt Nestor nu al een week ondersteund met alles wat Kat de Goede Hoop in huis heeft

: hij ligt op een electrisch waterbed dat 24u op 24 in het stopcontact blijft zitten (want hij kan zichzelf niet meer op temperatuur houden) en hij krijgt met mondjesmaat aangepaste voeding. Nestor's darmen hebben een hele tijd stil gelegen en moeten stapje voor stapje weer gestimuleerd worden. Nestor blijkt een heel oud mannetje met ernstige nierinsufficiëntie, maar hij is wel een héél lief oud mannetje.

Bijgevolg zit hij niet langer 'in de opvang', maar wordt dit zijn definitieve (en laatste) thuis. Hij ligt nu lekker warm en wordt op zijn weken bediend, wat hij dubbel en dwars verdient. Welkom lieve jongen en geniet nu nog maar even van het leven!